DOMEINNAAM DOMEIN NAMEN START
Gratis domeinnamen aanbieden voor verkoop of verhuur
Hulp bij: Zoekmachines, Hosting, Domeinnaam registratie, Optimalisatie, enz.

START JOUW AANGEBODEN DOMEINNAAM INDEX DOMEINNAMEN JE NAAM  NOG VRIJ ? CONTACT
   Adsense Adwords Adsense referals Adverteren Google

Uw website staat nog niet boven in de zoekresultaten bij zoekmachines en u wil toch snel veel bezoekers, dan is Adwords, adwords referals voor u een oplossing. Met adwords kunt u adverteren via google. U hebt ze vast wel zien staan de advertenties aan de rechter pagina kant bij google zoeken of op websites. Als u zich aanmeld bij Google adwords kunt u binnen enkele minuten een advertentie aan maken en plaatsen , die zichtbaar wordt op relevante web pagina's en op de ingegeven relevante zoekwoorden in Googles zoekmachine.
U betaald hiervoor aan Google de kosten per click (CPC) en geeft zelf het max. budget aan. Dit levert per dag veelal honderden bezoekers op waarbij zeker klanten voor u zitten.

U kunt met u website d.m.v. Adsense ook inkomsten genereren door op uw website relevante advertenties te tonen. Na aanmelding bij google adsense en keuring van uw site (lees de google voorwaarden) kunt u bij Google een stukje script ophalen wat in het script van uw website "geplakt" moet worden op de plaats waar u de advertentie wil. Kleur, formaat en verdere layout kunt u aanpassen aan de lay-out van uw web site. Als bezoekers gebruik maken van deze advertenties ontvangt u van en via Google een vergoeding hiervoor.

Wat kunnen wij voor u doen?
• Hulp bij Adwords en Adsense en adverteren Google

Voorwaarden:
• Wij kunnen u mondeling of schriftelijk begeleiden om tot een gewenst resultaat te komen met help bij adsense en adwords. We berekenen hiervoor een tarief van Euro 45,00 (één uur) Als u enige kennis van Internet hebt is één uur voldoende om de samenhang en werking te begrijpen.


           
Klik hier als u gebruik wil maken van deze diensten.

         Wij houden ons aanbevolen voor een donatie (E 2=)  Doneer